Publicerad

Sommarpremiering i Önnestad 25 juliÅrets premiering närmar sig och vi hälsar årets anmälda hästar välkomna på lördag 25 juli. Tyvärr får publiken utebli i år men vi hoppas att vi åter kan bjuda in er 2021! Här följer lite viktig info till hästägare och visare inför årets evenemang: 🔴 Totalt beräknas i nuläget 27 hästar visas under lördagen, enbart 2 personer per häst tillåts in på området (även barn inräknat). Dessa två personer ska ha skrivit under hästägarförsäkran som lämnas till vakten vid infarten till premieringsplatsen. 🟠 Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer därför se till att vi inte är fler än 50 personer på plasten åt gången under dagen. Därför är dagens visningar uppdelade i 2 block. Tidenrna för dessa block måste respekteras och ni kommer inte att släppas in på området förrän ert block har tid på platsen. Block 1: öppnar 09.15, id-kontroll och mätning från 09.15 Visning 10.00-12.00. Senast avresa 12.30 Block 2: öppnar 12.45, id-kontroll och mätning från 12.45 Visning 13.30. 🟡 Toalett finns att tillgå på i ridhuset men håll avstånd på premieringsplatsen och vi har ordnat med möjlighet till handtvätt och handdesinfektion. 🟢 Id-kontroll och mätning ska som vanligt genomföras före visning. 🔵 Om du känner dig sjuk, även om du bara har lindriga symptom, stanna hemma! Det går att flytta fram den anmälda hästen till kommande visningar. 🟣 Boxarna kommer INTE att hyras ut i år då du som hästägare/visare uppmanas att lämna premieringsplatsen så snart din häst är bedömd. Alla måste själv städa upp efter sin häst på hela anläggningen. Ta gärna med egna redskap för detta. Viss utrustning för mockning finns på platsen. 🟤 Vi som arrangerar premieringen genom SH Föreningen nordsvenska hästen i Skåne . Vi önskar väldigt gärna att ni skickar foto på era hästar från visningen på lördag till oss, antingen här på FB eller via mail, då vi inte får ha fotograf på plats i år. (Detta pga max antal funktionärer på plats). Vi publicerar gärna ert foto med hästen namn på vår FB samt hemsida. Vi ska dessutom försöka att live-streama hela premieringen här på FB på lördag. Vi uppmanar alla att läsa igenom informationen i katalogen innan lördag! Alla måste följa regler och rekommendationer för att premieringarna i landet ska kunna genomföras i år. Har ni frågor eller funderingar, tveka inte på att kontakta platsansvarig Sara Käck 0767920224 Vi hoppas på en trevlig dag med fina hästar av lika hög kvalité som alltid. Väl mött och tack på förhand!