Bilder efterfrågas till Hemsidan!

En bild säger mer än tusen ord!

Så nu ber Hemsida-ansvarig alla FNH medlemmar om hjälp att samla in bilder till föreningens arkiv och för publicering på distriktets hemsida/Flickr. Detta är både för att njuta av idag och för att lagra till framtiden. Alla sorters bilder på distriktet hästar och medlemmar från olika aktiviteter och årtal kommer tas emot med glädje. Extra hjälp efterfrågas för att sammanställa kompletta bildgallerier från premieringar, hingstrundor, tävlingar, kurser, läger, fölmönstringar och såklart från Hästdagen 2016. Bilder som inte innefattas under dessa rubriker är precis lika välkomna.

Det är upp till er vilken information som ska presenteras med bilden dock önskas hästens namn, helst ska även årtal då bilden togs och aktivitet stå med.

Har du bilder att dela med dig så kontakta Hemsida-ansvarig, Nicole Winther, på tel: 0708541600 eller mail: nikki.winther@hotmail.com.